Meny

Her er produktene du trenger i høst

I Norge er vi så heldige at vi har fire vidt forskjellige årstider. Gjør det beste ut av årstiden med våre produkttips.

Det kan være mye regn på høsten, men når nedbøren holder seg unna er det en vakker årstid. Mange trekker ut i skog, mark og fjell for å oppleve høstfargene, og mange har hytter eller hus som skal klargjøres for vinteren. Om høstferien og resten av sesongen skal brukes til kos eller storrengjøring, er opp til deg å bestemme. Uansett har Euronics nyttig produkter for den stemningsfulle årstiden vi er på vei inn i.

Til deg som skal ut på tur blant de vakre høstfargene

Hva kjennetegner høsten? Jo, de nydelige fargene naturligvis. Det er umulig å ikke sette pris på måten naturen forbereder seg på vinteren og snøen på. Bladene skifter gradvis farger fra grønt til utallige nyanser av gult, rødt og lilla. I tillegg er høsten høytid for sopp, og det er fortsatt varmt nok til å kunne gå tur uten tunge vinterklær.

Selv om det kan være deilig med fred og ro, anbefaler vi at du tar med deg mobiltelefonen din på tur. Det er tross alt så masse flott å ta bilder av ute i det fri. Spander på deg en ny telefon med tipp topp kamera, slik som en Samsung Galaxy S8. Det er alltid lurt å beskytte telefonen med et skikkelig deksel, og har du også med en powerbank går du aldri tom for strøm.

Til deg som har hytte

Hvis du har hytte av den tradisjonelle sorten er det ikke sikkert du har innlagt strøm. Heldigvis finnes det TVer helt opp i 32”-klassen som kan kjøre på 12 volt. I tillegg har vi massevis av bærbare høyttalere og DAB-radioer som kan spille i timevis på batteristrøm. Har du aggregat eller fast strøm synes vi at dere skal kose dere litt ekstra når dere er på hytta. Vi foreslår popkorn eller nystekte vafler.

Moderne mobiltelefoner har nå så gode kameraer at de klarer å fange de vakre høstfargene. Vi drar aldri på tur uten.

Til deg som skal på bilferie denne høsten

I høstferien er det store spørsmålet ofte ”hvor skal vi reise?”. Det finnes ingen fasit, men mange anbefaler å utforske våre egne landegrenser på denne vakre årstiden. Hva med en bilferie, slik at du virkelig får se hva Norge har å by på? Husk bare å pakke med håndfri med bluetooth i tilfelle noen ringer deg underveis. Husk også en billader så du ikke går tom for strøm. Har du smårollinger i baksetet kan det også være lurt å gå til anskaffelse av et par nettbrett. Det er tross alt ikke alltid barna er like opptatt av høstfargene som de voksne.

Til deg med et hus som trenger en høstvask

Mange liker å gi hus og hytte en skikkelig  vask før kong vinter banker på døra. De færreste ser på det som en morsom oppgave, men like fullt en nødvendighet. Når det er sagt gjør gode hjelpemidler arbeidet vesentlig enklere. Utendørs kan vi anbefale en Kärcher vindusvasker og en Nilfisk høyttrykksvasker. Innendørs kommer du langt med en skikkelig støvsuger, en effektiv damprenser og kanskje en dedikert gulvvasker? Da får du jobben gjort raskt og effektiv, slik at du kan bruke resten av høsten på noe mer spennende.

Til deg som bruker høstmørket til å se på TV

For det er jo lov å slappe av litt også. Høsten er høytid for spennende TV-serier, og utvalget er bedre enn noen gang. Kjøp deg en smart-TV med høy oppløsning, slik at du både kan nyte filmer på blu-ray og biblioteket til strømmetjenester som Netflix og HBO Nordic.