Meny

8 elektronikktips til høstsesongen

I Norge er vi så heldige at vi har fire vidt forskjellige årstider. Få litt mer ut av høsten med disse tipsene.

Så lenge det ikke regner er høsten en vakker årstid. Hos Euronics finner du produktene du trenger, enten du skal ut i naturen for å se høstfargene, eller ta storrengjøringen.

Fang høstfargene med mobilkameraet

Selv om det kan være deilig med fred og ro, anbefaler vi at du tar med deg mobiltelefonen din på høsttur. Det er tross alt så masse flott å ta bilder av ute i det fri. Spander på deg en ny telefon med tipp topp kamera.

 

Samsung Galaxy s8

 

Kinofølelse på hytta

I dag finnes det TVer helt opp i 40”-klassen som kan kjøre på 12-volt. Dermed kan man få topp TV-opplevelser selv på hytter uten innlagt strøm. Husk også å bytte ut den gamle FM-radioen med DAB+.

 

finflux 40" LED

 

Finn flere spennende produkter på euronics.no

Enkel bilferie med handsfri og nettbrett

Det finnes ingen fasit på hvor ferien skal legges, men mange anbefaler å utforske våre egne landegrenser på denne vakre årstiden. Hva med en bilferie, slik at du virkelig får se hva Norge har å by på? Husk å pakke med håndfri med bluetooth og nettbrett til barna i baksetet.

 

Bilferien blir enklere med håndfri

 

Storrengjøring på rekordtid

Storrengjøring er ikke moro, men nødvendig.  Gjør oppgaven enklere med en vindusvasker fra Kärcher og en robotstøvsuger. Da får du jobben gjort raskt, slik at du kan bruke resten av høsten på noe mer spennende.

 

Gjør høstrengjøringen raskere med robotstøvsuger

 

Det er lov å tilbringe høsten på sofaen

Det er lov å bruke høsten til avslapning, og med en god blu-ray-spiller kan du se filmer og serier med krystallklar bildekvalitet. Legg gjerne til en lydplanke i systemet ditt også, slik at også lyden blir av ypperste klasse.

 

Unn deg litt kvalitetstid foran TVen denne høsten

 

Med forbehold om endringer i priser/sortiment.