Meny

Harman Kardon Onyx Studio

Foto: Harman.

Batteritid, vekt og lydkvalitet – det er tre av de viktigste tingene du må tenke på når du skal kjøpe bærbar høyttaler.

– Høyttaleren skal låte bra, og være enkel å bruke. Batteriet må også holde i mer enn et par timer, forteller Lyd og Bilde-journalist Geir Gråbein Nordby.

Skaff deg trådløs høyttaler til sommeren! Nå får alle kundeklubbmedlemmer 50 prosent på harman/kardon Onyx Studio-høyttaleren, til en verdi av 1799 kroner. Bli medlem du også!

Onyx: En av de beste trådløse høyttalerne

Gråbein Nordby råder deg også til å tenke på hvor bærbar høyttaleren skal være. Kanskje du bare trenger en mindre høyttaler du kan ta med deg i håndveska? Husk imidlertid at mindre høyttalere ikke alltid har like god lydkvalitet som de større modellene.

Gråbein Nordby anbefaler blant annet Onyx-høyttaleren fra harman/hardon, som Lyd og Bilde kåret til Årets trådløse høyttaler 2014/15.

– Onyx vant kåringen grunnet sin fremragende lydkvalitet, kombinert med et friskt og spennende utseende. Den har også mange trådløse tilkoblingsmuligheter, som Bluetooth, AirPlay og DLNA.

Usikker på hvilken høyttaler du skal velge? Sjekk utvalget innen trådløse høyttalere i nettbutikken.

 

Lillebror Onyx Studio

Er du ute etter et rimeligere alternativ, har harman/kardon også lansert lillebror Onyx Studio. Høyttaleren er kjent for å ha imponerende lydkvalitet, samt dyp og kraftig bass. Onyx Studio kan enkelt kobles til mobil eller nettbrett via Bluetooth, og roses av nettsidenDigital Trends for designet og lydkvaliteten.

Gråbein Nordby anbefaler også SoundCast Melody, Klipsch KMC3, Bose Soundlink III og Beats Pill XL.

Når det kommer til pris, avhenger det selvfølgelig av bruksområde og hvor god lyd du ønsker. Mindre modeller, som primært skal være enkle å frakte og bruke, trenger ikke nødvendigvis koste så mye. Er det lydkvalitet som er viktigst, er det imidlertid andre regler som gjelder.

– Du får mye greit til en tusenlapp, men moroa starter fra 1500 kroner og oppover, avslutter han.

Meld deg inn i kundeklubben og få 50 prosent rabatt på harman/kardon Onyx Studio til 1799 kroner!

Bli medlem